Butiksinredning

Vi producerar varumärkesbyggande butiksinredning av högsta kvalitet.

Vi är vana att hantera allt från exklusiva flagship butiker till stora, internationella butikslanseringar och har lika lätt för att diskutera design- och konstruktionsfrågor med din arkitekt, som ekonomi och logistik med din etableringsansvarige. Vi kan ansvara för delar av processen eller hela kedjan.

Vi tar totalansvar för din produkt – kvalitetssäkrad från idé till leverans

Konsultation

I inledningen av varje uppdrag sätter vi samman en projektgrupp. Här möts alla parter som behövs för att driva projektet framåt, till exempel representanter för design, produktion, ekonomi, logistik och så vidare. Vi går igenom din affärsidé och vad du vill uppnå med din inredning. Sedan tittar vi på olika möjligheter, kommer med råd och tillsammans enas vi kring bästa vägen framåt.

Projektledning

LSI projektleder inredningsuppdrag från start till mål. Vi tar fram en struktur för projektet, samordnar alla enheter och deltagare, följer upp hålltider, håller i inköp med mera. Vårt ansvar innefattar samtliga delar – från idé till montering och leverans.

Produktion & Sourcing

Vi kan ta fram alla sorters inredningsdetaljer i vår egen produktion eller från vårt globala nätverk av samarbetspartners. Vi levererar allt från komponenter till kompletta butiksmiljöer.

Distribution

Allt vi producerar kan vi också leverera, från dörr till dörr. Vi har lång erfarenhet av stora utrullningar till rikstäckande butikskedjor och vi levererar med samma säkerhet inom Sverige, i Norden och i övriga Europa.

Design

Vi har stor vana att diskutera designlösningar med våra kunders arkitekter, konceptbyråer och inredare. Då fungerar vi som bollplank och råder kring alltifrån materialval till konstruktion. Vi tar även fram fysiska prototyper för detaljstudier.

Konstruktion

I konstruktionsfasen ser vi till att din inredning inte bara är snygg, utan också att den håller vad den lovar och kan produceras så effektivt som möjligt. Vi gör eventuella justeringar och färdigställer konstruktionsritningar.

Lagerhållning och avrop

Vid stora serier kan det vara praktiskt och ekonomiskt gynnsamt att initialt producera ett större antal enheter, för att sedan få dem levererade efterhand. På LSI sköter vi både lagerhållning och avrop åt våra kunder.


Byggnation och montering

Det sista ledet är att få inredningen på plats i din butik eller din lokal. Vi sköter byggnation och montering både vid större förändringar eller renoveringar, samt vid konstruktion av receptionsdiskar och andra fristående enheter.

Kontakta oss

För att prata om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga miljöer som dina kunder trivs i, som driver försäljning och som ger ett bestående positivt intryck. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.