Eichholtz

Som en passionerad antiksamlare letar Theo Eichholtz alltid efter unika föremål. Han söker runt på antika marknader och butiker över hela världen. Under en resa till Asien på 1990-talet var han så fascinerad av kinesiska koloniala möbler att han började importera dem. Detta markerade början på Eichholtz.

Maison Louis Drucker

Hantverksskickligheten hos DRUCKER, skapare av möbler i rotting, särskilt den franska bistrostolen, har överförts från generation till generation sedan 1800-talet.

Gubi

GUBI är ett designföretag som hänger sig till att fira livets lyx. Design som kombinerar det förflutna och nutid för att det nya ska utvecklas. Konstruktioner som stimulerar sinnena, är vackra utan att göra avkall på funktionalitet.

Gärsnäs

Gärsnäs är både framtid och dåtid. I den familjeägda fabriken på Österlen har det byggts möbler sedan 1893.

Overgaard & Dyrman

Overgaard & Dyrman en modern möbel och designstudio med passion för fantastiskt hantverk och lyxig inredning.

Georg Smith

George Smith har blivit synonymt med vackert utformade möbler. Varje möbel tillverkas kärleksfullt i norra England.

Fredericia

Fredericia är ett genuint danskt designhus med stolt arv sedan 1911. Ett arv av oföränderligt engagemang för designhantverkets perfektion och utveckling.

Onecollection

Onecollection är betrodd med de exklusiva rättigheterna att tillverka och återlansera Finn Juhls skulpturella och ikoniska möbler. De samarbetar även med flera kända designers.

Fermob

Fermob vilar på lång och slitstark erfarenhet från franskt caféliv. Deras bistrostolar och bord har tillverkats sedan slutet av 1800-talet. Hållbarhet i både design och kvalitet.

Vitra

Vitra, är ett åttio år gammalt familjeföretag, som tror på hållbara produkter, hållbar tillväxt och kraften i god design. Konstnärlig frihet, produktionskunskap har utformat företagets kultur sedan dess tidiga partnerskap med spetsdesigners som Charles & Ray Eames och George Nelson.