LSI Projects söker ekonomiansvarig

Vår mycket kompetenta och uppskattade ekonomiansvarig sedan 25 år, pensionerar sig i höst och vi söker nu efter hennes efterträdare.

Befattningen innebär ett totalt ansvar för LSI Group AB´s administration och ekonomiska redovisning. Ekonomiansvarig rapporterar direkt till bolagets VD och ägare. LSI Group är en mindre företagsgrupp med totalt 20 anställda fördelade på 3 st helägda dotterbolag.

Ekonomiansvarig ska säkerställa att följande arbetsuppgifter utförs i enlighet med de interna och externa krav som gäller för tillfället: Ekonomi - Bokföring - Momsredovisning - Kundreskontra - Leverantörsreskontra - Bank & Betalningar - Fakturering - Lagervärdering - Bokslut - Rapporter Lön - Löneadministration - Utbetalning - Arbetsgivaredeklaration - Kollektivavtal Administration - Ansvar för kontor med 12 anställda - Telefon - Post Tillträde: September 2019 Varaktighet: Tillsvidareanställning Arbetstid: 75 % Lön: Fast lön

Ansökan och kontakt

Vi ser fram emot din skriftliga ansökning på recruitment@lsigroup.se. Vi gör löpande urval bland dom sökande. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roberth Wittenbrandt, CEO/Owner LSI Group AB, 070-2927500, roberth.wittenbrandt@lsigroup.se

LSI Projects söker erfaren Inredningssnickare

LSI Projects AB är ett dotterbolag till LSI Group - en ledande leverantör av varumärksbyggande inredning av högsta kvalitet. Med ett ungt och kompetent team, ett anrikt finsnickeri från 1946 samt ett globalt nätverk av etablerade sammarbets partners, förverkligar vi kundernas koncept och visioner. I vårt välrenommerade inrednings-snickeri i Lund producerar vi interiörlösningar till exklusiva restauranter, hotell samt flagship-stores inom detaljhandel. Varje projekt är unikt och ställer stora krav till vår förmåga att hitta rätt lösningar, när såväl sten, metall, glas och trä skall kombineras.

LSI Projects är i en mycket expansiv fas med kraftigt ökande efterfrågan, varför vi behöver förstärka vårt team med en erfaren inrednings-snickare.

Vi tror att Du har en yrkesutbildning inom finsnickeri, och minimum 5 år yrkeserfarenhet som inredningssnickare.

Vi förväntar oss att du själv kan driva egna projekt i snickeriet från ritning till färdig leverans i nära samarbete med vårt team av projektledare, produktutvecklare och konstruktörer.

Du trivs i en vardag med högt tempo, nya utmaningar och eget ansvar. Du kommer in i ett team av kompetenta inredningssnickare med bred erfarenhet som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Ansökan och kontakt

Vi ser fram emot din skriftliga ansökning på recruitment@lsigroup.se. Vi gör löpande urval bland dom sökande. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roberth Wittenbrandt, CEO/Owner LSI Group AB, 070-2927500, roberth.wittenbrandt@lsigroup.se

Key Account Manager till LSI Retail AB

LSI Retail AB - ett dotterbolag till LSI Group i Lund - söker Key Account Manager (KAM) för den Nordiska marknaden.

Vi söker en etablerad nätverksbyggare med solid erfarenhet från försäljning av varumärksbyggande Retail-inredning till butiker och butikskedjor. Din framgång bygger på rekommendationer från kunder, konceptutvecklare, arkitekter och andra samarbetspartners. Du ger kunderna en köpupplevelse som överträffar deras förväntningar. Vi förutsätter att du är nyfiken och vill utvecklas - att du söker nya vägar för att tillägna dig den kunskap som krävs för uppdraget. Du är problemlösnings orienterad och backar inte för utmaningar när dom uppstår.

Arbetsuppgifter:

 Ansvar för att upprätthålla en professionell och tät relation med LSI Retail’s kunder.

 Ansvar för hela affärsprocessen, från första samtal till färdig installation i nära samarbete med LSI Groups’ team av projektledare, produktutvecklare, produktionspersonal samt underleverantörer.

 Ansvar för affärsutveckling inom affärsområdet Retail, såväl nationellt som i resten av Norden.

 

Kunskaps- och kompetenskrav:

 God vana att arbeta i MS Office samt erfarenhet från arbete i relevanta affärs- och CRM system. En extra merit om du har kunskap att rita i Solid Works, Rhino eller Sketchup.

 Goda språkkunskaper i svenska och engelska, gärna på förhandlings nivå

 Minst 5 års erfarenhet som KAM eller liknande tjänst

 Bred materialkompetens vad gäller trä, metall, glas, komposit, textil, läder och andra relevanta material

 

Om tjänsten:

Som KAM hos oss blir du del av ett expansivt bolag med en signifikant premium profil. Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående tillträde. Tjänsten är med placering i Stockholm, där du får vara med och etablera nytt kontor. Lund samt Göteborg/Borås är också en möjlighet för rätt sökande.

 

Ansökan och kontakt

Vi ser fram emot din skriftliga ansökning på recruitment@lsigroup.se. Vi gör löpande urval bland dom sökande. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roberth Wittenbrandt, CEO/Owner LSI Group AB, 070-2927500, roberth.wittenbrandt@lsigroup.se

Inredningssnickare med CNC-kompetens

Lunds Snickeri AB söker inredningssnickare med CNC-kompetens. Du kommer in i ett team av inredningssnickare med mycket bred och gedigen kompetens. Parallelt med finsnickeri arbeten kommer du vara vår ledande resurs i CNC avdelningen.
Hör gärna av dig till Roberth Wittenbrandt på 070-2927500, så berättar vi mer.

Arbeta hos oss

Projectmanager - Retail

Som projektledare ansvarar du för att driva kunden och ta ett helhetsgrepp kring affären och kundens utmaningar. Du är övergripande ansvarig för att driva projekten från produktutveckling, förkalkyl, offert till sourcing, produktion och distribution. Du planerar och strukturerar själv ditt arbete för att hålla ihop projekt i högt tempo med tighta deadlines.

För att lyckas i rollen som Projectmanager hos oss, tror vi att du har mångårig erfarenhet av att leda butiksinredningsprojekt. Vidare har du ett genuint inredningsintresse och bred materialkompetens vad gäller trä, metall, glas, komposit, textil, läder….

Hör gärna av dig till Roberth Wittenbrandt på 070-2927500, så berättar vi mer.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Arbetstid/Varaktighet: Heltid

Lön: Fast lön

Arbetsplatsen belägen i kommun: Lund

Arbeta hos oss 

CAD konstruktör – Möbler & Inredning - Tjänsten är tillsatt!

LSI Group är i kraftig expansion och etablerar sig just nu inom nya affärsområden. Vår vision är att bli ledande på marknaden för inomhusmiljöer som skapar upplevelser och stärker varumärken. Vi behöver förstärka vårt team med en driven och passionerad CAD konstruktör.

Dina arbetsuppgifter
Som CAD-konstruktör hos oss får du vara med och förverkliga exklusiva butiks-, restaurang-, hotellmiljöer.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Konstruktion av möbler och inredning i kombination av trä, metall, glas och sten.
  • Du tar fram konstruktionerna i nära samarbete med våra uppdragsgivare och/eller konceptutvecklare/arkitekter.
  • Du arbetar nära konstruktionsavdelningarna hos våra samarbetspartner, som både finns i Sverige och utomland.
  • Du arbetar med 3D-CAD i programmet Solid Works.

Du blir en viktig del i ett mindre dynamiskt team, där det är högt i tak och arbetsglädje är i fokus.

Om företaget
LSI Group levererar varumärkesbyggande inredning av högsta kvalitet.
Snickeriet med anor från 1946 ligger i centrala Lund. Vi hjälper våra kunder med hela kedjan – från konsultation, konstruktion, projektledning, produktion till montering på plats. Vi har lika lätt för att diskutera design- och konstruktionsfrågor med konceptutvecklare och arkitekter, som ekonomi och logistik med etableringsansvariga.
Vi hjälper våra kunder att förverkliga miljöer som driver försäljning och som ger ett bestående positivt intryck.

Din profil

Skallkrav:

  • Flerårig erfarenhet av att konstruera möbler och/eller annan inredning.
  • Flerårig erfarenhet av att arbeta i Solid Works
  • Goda kunskaper i Engelska

Meriterande:

  • Erfarenhet av att ta fram butikslayouter.
  • Erfarenhet av att arbeta i Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för inredning och design. Du är driven, noggrann, initiativtagande och dedikerad. För att passa i rollen krävs det att du har en positiv inställning och ser möjligheter och lösningar när problem uppstår.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Lund

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan till recruitment@lsigroup.se

Även om vi för tillfället inte skulle ha några lediga tjänster som passar just dig – är du välkommen att skicka ditt cv till oss, då vi alltid är intresserade av att få kontakt med kompetenta och drivna människor!